Hos Most Skov & Natur ApS tilbyder vi beskæring af træer i Nordsjælland, men også på resten af Sjælland. Vi arbejder professionelt og effektivt, og søger altid for at sikkerheden er i top. Kræver arbejdet særligt udstyr, finder vi også en løsning på det. Hos Most Skov og Natur tilbyder vi også træfældning og stubfræsning, så uanset om du skal have fjernet det hele, eller bare have taget lidt af toppen, har vi en løsning.

 

Professionel træbeskæring – det sikre valg!

Træbeskæring afhænger af, hvilken type have og hvilken træsort der er tale om. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få professionelle fagfolk til at rådgive og udføre opgaven. Herved sikrer du at hverken personer, træ, ejendom eller have tager skade.

Beskæring af træer på Sjælland

Most Skov & Natur ApS sikrer, at din træbeskæring udføres efter alle kunstens regler. Det kræver faglig indsigt og professionel håndtering at beskære et træ korrekt. Det er vi specialister i hos Most skov & Natur ApS. En dårlig udført træbeskæring kan beskadige træet, da ethvert snit i træet efterlader et åbent sår, hvor bakterier og svampe kan trænge ind og langsomt ødelægge plantevævet. Jo større snittet i træet er, jo større risiko er der for skader, som i værste fald dræber træet over tid. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du beskære et træ korrekt, så du undgår at beskadige træet mere end højst nødvendigt. Det har vi helt styr på hos Most Skov & Natur ApS. Vi sikrer dig et smukt og sundt slutresultat, som du kan glæde dig over nu og i fremtiden.

Fem gode grunde til at vælge professionel beskæring af træer:

  • Det er vigtigt at beskære træer af sikkerhedsmæssige årsager. Ejer du et ældre træ, kan en kraftig efterårsstorm knække grene eller i værste fald vælte træet. En veludført beskæring gør træet mere modstandsdygtig overfor vind og vejr.
  • Professionel beskæring af træer hjælper med at forme træets udseende, så træet får det udseende du ønsker. Et æstetiske valg, som kan løfte hele havens udseende.
  • En god beskæring har ofte en foryngrende effekt på træet, da træet sætter nye skud. En smuk og spirende effekt, som sikrer træet en sund vækst fremadrettet.
  • Beskæring af træer er også godt for træets sundhed, da man fjerner knækkede eller syge grene. Herved undgår du, at potentielle træ-sygdomme breder sig til resten af træet.
  • Er der tale om frugttræer, kan en professionel træbeskæring sikrer dig en større og bedre frugthøst.

Beskæring af træer efter årstider

Der er flere teorier om, hvornår på året det er bedst at beskære træer. Om sommeren er træets naturlige forsvarsmekanismer stærkest. Ønsker man imidlertid at begrænse tilvæksten af nye skud, er det bedre at beskære træet om vinteren. Husk også at tage hensyn til træsorter og omgivelser. Beskæring af træer kræver en del specialviden, som du er sikret, når Most Skov & Natur ApS varetager din træbeskæring.

 

Kontakt Most Skov & Natur ApS for mere information

Har du spørgsmål til beskæring af træer, vores priser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer altid kundernes henvendelser hurtigst muligt, enten på mail eller på telefon 22 33 29 99. Sammen former vi dine træer på smukkeste vis.