Most Skov & Natur ApS udfører alt inden for havearbejde på Nordsjælland. Både større totalløsninger, men også mindre opgaver samt løbende vedligeholdelse. Havearbejdet udføres professionelt og altid i tæt dialog med vores kunder. Hos Most Skov & Natur ApS er du sikret kvalitet til aftalt tid.

 

Lad os realisere dine havedrømme

Der er mange gode grunde til, at lade et professionelt firma som Most Skov & Natur ApS varetage dit havearbejde. Vi har mange års erfaring og et grundigt kendskab til, hvilke blomster og planter der trives bedst i Danmark. Den viden og erfaring smelter vi sammen med dine personlige drømme og forventninger til haven. Herved får du et resultat som passer til dine behov og ønsker. En have hvis udtryk, funktionalitet og sanselighed skaber glæde nu og i fremtiden. Gå ikke på kompromis med dine havedrømme. Vælg Most Skov & Natur ApS.

Havearbejde på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser

Most Skov & Natur ApS ligger i Nordsjælland, men vi udfører også professionelt havearbejde på resten af Sjælland. Kvalitetsbevidst havearbejde tilpasset dine ønsker og drømme.Ønsker du, at vi varetager din totalløsning, slipper du for at forholde dig til alle mellemledene. Skal du fx have indlagt kloakeringen, inden havearbejdet kan igangsættes, sørger vi for at kontakte de rigtige håndværkere til opgaven. Det kan både være i forbindelse med nybyggeri, men også ved anlægning af bed eller græsplæner, hækkeklipninger, hegnopsætninger, og andre specialløsninger.

Vi gør hele processen nem og overskuelig, så du kan bruge tiden på sjovere ting. Ønsker du hjælp til enkeltopgaver, hjælper vi også gerne med det. Lad os tale om dine havedrømme og behov. Sammen finder vi den rette løsning.

Havearbejde for private

Sidder du med havedrømme, men savner den rette ekspertise til at få realiseret drømmen, kan Most Skov & Natur ApS hjælpe. Vi har mange års erfaring med at planlægge, forme og realisere haveprojekter for kunder på hele Sjælland. Smukke og hyggelige havemiljøer som indbyder til mange timers glæde og dejligt samværd med dine nærmeste. Din egen grønne oase, hvor du kan følge årets gang. Uanset hvilken have du drømmer om, kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen. Vi samarbejder også gerne med havearkitekter.

Gå ikke på kompromis, når det kommer til din have. Det er dit personlige, grønne frirum, som fortjener kvalitetsbevidste, smukke og stemningsfulde løsninger. Ønsker du at høre mere om vores havearbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi udfærdiger gerne et tilbud, som du kan tage med i dine overvejelser. Vi glæder os til at høre fra dig.

Havearbejde for erhverv og offentlig institutioner

Most Skov & Natur ApS arbejder ofte sammen med private virksomheder og offentlige institutioner om at opbygge smukke havemiljøer til glæde for både kunder, borgere og ansatte. Både klassiske eller mere kreative haveløsninger, som giver arkitekturen et ekstra lag. Det er vigtigt at investere i grønne pladser og haver. Det viser, at I har tænkt på detaljerne.

En smuk have er imidlertid ikke kun vigtig af æstetiske årsager, men også af sundhedsmæssige grunde. Små pauser i grønne omgivelser hjælper os med at stresse af. Det giver ro og glæde at have en have, du kan gå ud i, når hverdagens travlhed for alvor tager fat. Fremtiden er grøn, bæredygtig og mindre stressende. Bliv en del af den grønne udvikling sammen med Most Skov & Natur ApS.