Stubfræsning er et tidskrævende og hårdt arbejde, særligt hvis du ikke ejer det rette udstyr. Hos Most skov & Natur ApS tilbyder vi derfor stubfræsning på Nordsjælland og resten af Sjælland til konkurrencedygtige priser. Vi bruger en særlig maskine, som fjerne stubben nemt og hurtigt. Professionel stubfræsning betaler sig. Står du med et helt træ, der skal væk, tilbyder vi også hjælp med beskæring og træfældning.

 

Vi udfører stubfræsning på Sjælland

Hos Most Skov & Natur ApS tilbyder vi billig stubfræsning – både i forbindelse med træfældninger, men også hvis du kun ønsker at få fjernet en stub, efter du selv har fældet et træ. Vi er billige og sikrer dig professionel, effektiv og hurtig stubfræsning. Brug dine kræfter andetsteds, og lad Most Skov & Natur ApS varetage din stubfræsning.

Hvad er stubfræsning?

Hvis du har fået fældet et træ, står træstubben oftest tilbage. Du kan vælge at lade træstubben blive eller forsøge at fjerne den med håndkraft. Mange prøver selv at grave træstubben fri, for efterfølgende at trække den op af jorden. Et særdeles slidsomt og tidskrævende arbejde – særligt hvis du ikke ejer det rette udstyr. Hos Most skov & Natur ApS bruger vi en maskine kaldet en stubfræser. Stubfræseren fræser stubben væk på kort tid, så træstubben ikke giver problemer fremadrettet. Stubben bliver til flis, som blandes med jorden. En bæredygtig løsning, som gavner naturens egen genbrugsmekanismer. Er der for meget overskydende flis, fjerner vi det gerne mod betaling og søger for at den resterende flis anvendes miljøvenligt andetsteds. Når stubben er fjernet, kan du anlægge en pæn græsplæne eller et bed på en pæn, plan overflade, der hvor træet tidligere stod. Det er nemt, hurtigt og bæredygtigt.

Lad Most Skov & Natur ApS varetage din stubfræsning

Det er ingen grund til selv at fjerne træstubbe. Det kan nemt tage flere dag, hvis du selv skal grave roden op – særlig hvis der er tale om en stor træstub. Hos Most Skov og Natur udfører vi stubfræsning hurtigt og billigt. Der er med andre ord ingen grund til, at du selv tager arbejdstøjet på.

Professionel stubfræsning er én af de ting, du skal unde dig selv og din familie. Most Skov & Natur ApS løser opgaven hurtigt og
effektivt, så du kan bruge tiden på de vigtigere ting i livet.

Stubfræsning for erhverv og offentlige institutioner

Søger du en professionel samarbejdspartner til stubfræsning på Sjælland, så kontakt Most Skov og Natur. Vi arbejder hurtigt og effektivt og sikrer altid, at sikkerheden er i top. Vores ansatte er veluddannede fagfolk med øje for detaljerne. Hos Most Skov & Natur ApS får du professionel stubfræsning hver gang. Det er nemt og billigt.

 

Kontakt Most Skov & Natur ApS

Har du spørgsmål til stubfræsning, priser eller tidsbestilling, er du velkommen til at give os et kald på 22 33 29 99. Vi modtager mails på mail@mostnatur.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.