Professionel træfældning

Hos Most Skov & Natur ApS arbejder vi med alt inden for træfældning i Nordsjælland. Professionelt udførte træfældninger til konkurencedygtige priser. Du får god service, og sikrer samtidig virksomheden eller hjemmet mod ulykker under træfældningen. En fornuftig og holdbar investering, som giver luft i omgivelserne og hverdagen. Brug tiden på det du er bedst til – det gør vi!

Selvom vores kunder ofte kommer fra Nordsjælland, udfører vi også professionel træfældning på resten af Sjælland. Det gælder både for private, erhverv og offentlige institutioner. Træfældning er et af verdens farligeste erhverv. Derfor anbefaler vi altid, at du overlader træfældning til professionelle, som har styr på sikkerheden og træernes biologi. Herved sikres du det bedste resultat uden at tage unødvendige chancer. Efter træfældningen har vi også mulighed for at hjælpe dig af med træstubben, vi tilbyder nemlig også stubfræsning.

Most Skov & Natur ApS udfører både træfældning fra jorden, men også ved hjælp af klatring og nedfiring tilpasset den enkelte lokalitet, træsort og opgavetype. Sikkerheden er altid i top. Vi passer på dig, din ejendom og vores ansatte. En sikker og professionel investering til fornuftige priser.

Kontakt Most Skov & Natur ApS

Har du spørgsmål til vores arbejde, vores priser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Most Skov & Natur ApS på mail mail@mostnatur.dk eller telefon 22 33 29 99. Du kan finde os på Harmonivej 19 i Ølstykke.

Træfældning for private på Sjælland- det sikre valg!

Hos Most Skov & Natur ApS møder vi ofte private boligejere, der selv har prøvet kræfter med træfældning. Noget de ofte må opgive, da

træfældning kræver professionel håndtering. Hos Most Skov og Natur ApS ved vi, hvordan træer skal beskæres eller fældes, så træet og grenene lander planmæssigt. Vi nedfirer oftest de grene og trætoppe, vi skærer ned, så vi ikke beskadiger omgivelserne, mens arbejdet udføres.

Faglig ekspertise, planlægning og praktisk erfaring bør altid være fundamentet ved træfældning. Det er du sikret hos Most Skov & Natur ApS. Skulle der mod forventning alligevel ske skader, er vi fuldt forsikrede, så du slipper for ubehagelige ekstra regninger eller lignende. Noget vi imidlertid endnu ikke har benyttet os af, da vi hos Most Skov & Natur ApS altid udfører træfældninger efter bogen af sikkerhedsmæssige, æstetiske og bæredygtige årsager.

Træfældning for erhverv på Sjælland – det profesionelle valg!

Most Skov & Natur tilbyder træfældning for erhverv til konkurencedygtige priser. Arbejdet udføres grundigt og sikkert. Ønsker I at vi også fjerne det resterende træ og fræser træstubbene, kan det også bestilles. Vi overholder altid vores økonomiske og tidsmæssige aftaler, så træfældningen forgår så problemfrit og sikkert som muligt. Det betaler sig at investere i professionel træfældning.

Træfældning for offentlige institutioner – Det bæredygtige valg!

Most Skov & Natur ApS samarbejder ofte med det offentlige, når det kommer til træfældning i Nordsjælland eller på resten af Sjælland. Der kan både være tale om træfældning i parker, haver eller skov-områder. Ved skovarbejde foregår arbejdet altid fra jorden. Det gælder ikke nødvendigvis for parker, haver og bynære områder, som kræver ekstra forsigtighed og planlægning i forhold til omgivelserne. Her er nedfiring af grene ofte den bedste løsning.